Normes de publicació

Amb l’enviament d’aquest formulari dóna permís al titular d’aquest web, per a publicar les cartes o fotografies enviades.

Tots els continguts que ens siguin enviats seran revisats prèviament abans de ser publicats, i si s’escau seran modificats per ser aptes per a ser publicats, o en cas contrari seran denegats.

Aquest és un web per a tots els públics, per tant serem molt curosos amb tot allò que s’hi publiqui.

Ús i protecció de dades:

D’acord amb la llei orgànica 15/1999 de 13 de desembre, sobre Protecció de Dades de Caràcter personal i la llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, l’informem que mitjançant la cumplimentació del present formulari, les dades que vostè ens faciliti, quedaran incorporades a un fitxer propietat del titular d’aquest web per a poder-li oferir els productes o serveis sol·licitats, així com per a mantenir-lo informat sobre novetats comercials, productes i ofertes promocionals relacionades amb la present pàgina web.

Així mateix, l’informem de la possibilitat que té d’exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades de caràcter personal posant-se en contacte amb nosaltres.

Share