Models de Cartes als Reis en paper

A continuació hi ha quatre models de Cartes als Reis en format PDF, per a ser impresos, i poder escriure la carta a mà i donar-la al Patge Reial o durant la Cavalcada de Reis.

Un model és per adreçar-se als Tres Reis, un per al Rei Melcior, un per al Rei Gaspar, i un altre per al Rei Baltasar, que són un disseny exclusiu per a aquest web.

Aquí trobareu dos models de carta en PDF que va fer la Plataforma per la Llengua en el marc de la seva campanya: “En català, jugues?”, per demanar que l’etiquetatge i les instruccions de les joguines siguin en català. Animeu-vos a participar de l’acte central de la campanya, “La Festa de la Joguina en Català”.

Baixa les cartes en PDF
Responsable: reisdorient.cat. Finalitat: enviament dels models de carta per imprimir i informació d'aquest web. Legitimació: el teu consentiment. Destinataris: les teves dades s'emmagatzemen a la nostra plataforma d'email màrqueting Mailchimp, subscrita al Privacy Shield. Podràs exercir els teus drets d'accés, rectificació, limitació o supressió de les teves dades clicant l'enllaç del peu dels nostres correus.

Si voleu consells per escriure bé la Carta als Reis, consulteu la pàgina on trobareu informació sobre com escriure la Carta als Reis d’Orient, des d’on també la podreu enviar per Internet.

Vegeu també:

Scroll to top