Clicks de Playmobil dels Reis d’Orient i del Pessebre

Ja fa uns quants anys que Playmobil edita diversos sets de figures de clicks relacionats amb el Nadal i, com no pot ser d’una altra manera, en aquest web et recomanem els conjunts de Playmobil dels Reis Mags d’Orient i del Pessebre.

També recomanem alguns clicks que no estan directament relacionats amb el Nadal, però que t’ajudaran a completar el teu Pessebre, o clicks personalitzats per petits artesans. Unes opcions molt interessants per tenir un pessebre ben original!


Reis Mags d’Orient de Playmobil

El conjunt de clicks de Playmobil dels Reis d’Orient (a Amazon) inclou les figures dels tres Reis (Melcior, Gaspar i Baltasar), vestits molt elegantment, que van acompanyats d’un camell, una manta per al gep del camell, la cadira per a muntar-hi un dels Reis (o per a carregar-hi els regals), unes cordes per lligar el camell i els presents, uns cofres on porten l’or, l’encens i la mirra i altres complements com una vareta màgica i unes monedes daurades.

Com podeu veure a les imatges, aquest set té molts detalls i està molt ben acabat. Està recomanat per a majors de 4 anys.


Pessebre de Playmobil

Un bon complement dels clicks dels Reis d’Orient és el Pessebre de Playmobil (a Amazon), així tindràs el punt d’arribada del pelegrinatge dels Reis i, entre els dos conjunts, pots tenir els principals elements del pessebre tradicional per fer-lo amb figures de Playmobil.

Aquest pessebre inclou les figures pròpies del naixement: Sant Josep, la Mare de Déu, el nen Jesús, l’àngel, l’establia on es van refugiar, el bou i la mula, un arc amb una estrella lluminosa (que funciona amb piles) i altres complements que podeu veure a les imatges. A més, el conjunt compta amb unes potes que es poden desplegar per poder tenir-lo més elevat. Recomanat per a majors de 4 anys.


Pessebre de Playmobil complet

Si vols fer-te tot el pessebre amb clicks de Playmobil, potser no en tindràs prou amb els 2 sets nadalencs que ja hem recomanat. Per això, recomanem altres figures que poden encaixar dins del pessebre, que hem trobat a Amazon: Des d’uns legionaris romans, que poden representar els soldats d’Herodes, fins a un ferrer, una lletera, un forner o una grangera amb vedells

I si sortim del catàleg oficial de Playmobil, podem trobar alguns artesans, aficionats i col·leccionistes de clicks que els personalitzen com, per exemple, diversos caganers de Playmobil o altres figures personalitzades o de segona mà, que podem trobar a webs com Wallapop.

Caganer de Playmobil de fang

Fins i tot podem trobar un click de Playmobil del caganer fet de fang. L’empresa que fa els caganers de personatges famosos, Caganer.com, també ha fet la seva versió del caganer de Playmobil. Però l’han fet de fang, com totes les seves creacions, i vestit a la manera tradicional catalana: amb barretina, faixa i espardenyes de beta. Un click d’argila no és gens habitual, és una autèntica peça de col·leccionista!


Pessebre de Playmobil 1.2.3 per als menuts

Per als més menuts de la família hi ha el Pessebre de Playmobil 1.2.3 (a Amazon), la divisió de joguines per a la primera infància de Playmobil. Inclou els 3 Reis d’Orient, Josep, Maria i el Nen Jesús, l’establia, l’estrella, diversos animals i altres complements, que pots veure a les imatges següents.

Aquest Pessebre de Playmobil 1.2.3 està pensat per a majors de 18 mesos i, a diferència de les joguines tradicionals de Playmobil, les figures són més arrodonides i no contenen peces petites que puguin empassar-se els més petits de casa.


De Famobil a Playmobil

Els Playmobil van ser creats per l’alemany Hans Beck l’any 1974, però a la península Ibèrica primer van ser coneguts a través de la marca Famobil, fabricats per l’empresa valenciana FAMOSA (Fábricas Agrupadas de Muñecas de Onil Sociedad Anónima), que en va tenir la llicència entre 1976 i 1983 per a l’estat espanyol i Portugal.

El juny de 1983 es va fundar Playmobil SA (que més tard es convertiria en Playmobil Ibérica SAU), que va comprar la fàbrica de Famobil i la va mantenir a la població d’Onil, a la comarca alacantina de l’Alcoià. D’aquesta manera els Playmobil de la península van passar a ser fabricats directament per una empresa del grup alemany, ja sota la seva marca.


Els enllaços a Amazon d’aquestes joguines de Playmobil dels Reis d’Orient i del Pessebre formen part del seu programa d’afiliació. Si hi feu clic i els compreu abans de 24 hores, ens enduem una petita comissió i el vostre preu de compra no canvia.

Scroll to top